Află care sunt cele mai infidele zodii.

Se știe că unele zodii nu se pot rezuma la o singură parteneră și au nevoie de mai multe pentru a-și satisface toate dorințele. Deși aceștia par că încercă, nu le va ieși monogamia. Vezi în lista următoare care sunt cele mai infidele zodii.

1. Berbec

Cel mai puțin loial partener se află în zodia Berbec. E scris în astre și nu ne putem împotrivi acestui fapt. Nativii zodiei sunt visători și își doresc mereu să fie provocați. Berbecii sunt parteneri ideali pentru relații fără prea multe implicații, sunt pasionali și mereu pregătiți de ceva nou.

Motivele pentru care înșeală sunt unele banale, de exemplu, de plictiseală sau din dorința de a încerca ceva nou. Aceștia sunt orgolioși și au mereu nevoie de atenția cuiva, precum afecțiune și cadouri. De cele mai multe ori, își pierde interesul pentru partener și ești în căutare de ceva nou, tot timpul. Din punct de vedere sexual, ei se cunosc foarte bine și își doresc experiențe sexuale de neuitat.

Pixabay

2. Gemeni

Prin natura sa duală, nativii zodiei sunt persoane complexe. Aceștia au o capacitate extrem de mare de a iubi mai multe persoane, fără să aibă vreo problemă. Gemenii pot fi considerați amanți perfecți fiindcă sunt carismatici, glumeți, deschiși către noutate și distracție.

Gemenii emană o sexualiate înnăscută și nu este întotdeauna cel mai afectiv partener. Aceștia se îndrăgostesc repede și nu au limite, dar pot să devină dezinteresați de tine în scurt timp. Nativii zodiei înșeală pentru legătura emoțională sau intelectuală pe care o descoperă alături de o altă personă și nu ține întotdeauna cont de atracția fizică.

Pixabay

3. Săgetător

Un bărbat născut sub influenţa astrală a Săgetătorului cel mai probabil va înşela. Motivul este că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventura. Nativii zodiei se plictisesc repede şi nu le place monotonia. La fel ca și Berbecul,  Săgetătorul iubește acțiunea și aventura. Se simt liberi atunci când au parte de aventură în viața lor.

Acestora nu le place să fie ținuți din scurt fiindcă iubesc prea mult libertatea. Daca se simt îngrădiți, te vor înșela mai repede decât ai crede.

Pixabay
Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.