Un bărbat care a înjunghiat mai multe persoane într-un mall din Sydney a fost împușcat de polițiști, lăsând în urmă cel puțin patru morți și mai mulți răniți, printre care și un bebeluș. Evenimentul a determinat evacuarea a sute de persoane din zona aglomerată, conform informațiilor oferite de BBC, preluate de news.com.au și Reuters.

Imaginile care prezintă atacatorul alergând prin centrul comercial încercând să înjunghie oameni au fost difuzate pe rețelele sociale, arătând magnitudinea terorii trăite de cei prezenți. Un clip postat pe platforma X de Visegrad 24 ilustrează momentul în care atacatorul este împușcat de o polițiștă, punând capăt amenințării sale.

O operațiune de urgență a fost lansată de poliția din New South Wales, care a fost chemată la locul incidentului după rapoarte despre multiple înjunghieri. Polițiștii și serviciile de urgență au răspuns rapid, și oamenii au fost sfătuiți să evite zona, în timp ce martori oculari au descris scene de panică, cu mulțimi de persoane părăsind mall-ul în grabă.