Elveția este în stare de joc după ce un român deghizat în femeie a comis un atac cu un cuțit. Două persoane au fost rănite în altercație.

Atac cu cuțit comis de un român deghizat în femeie

Comunitatea din orașul Basel, Elveția, a fost zguduită de un incident șocant. Două persoane au fost atacate cu un cuțit, după o ceartă a cărui motiv este încă necunoscut. Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată din oraș, și anume gara, în timpul serii.

Autorul acestui act violent neașteptat este un bărbat român de 22 de ani, care se deghizase în haine de femeie. Martorii au relatat că individul a început să se certe cu celălalt bărbat.

Acesta a scos un cuțit și l-a atacat. În altercație a fost implicată și o femeie, care a fost și ea rănită.

Românul a încercat să fugă din țară după atacul sângeros

Imediat după incident, victimele au fost asistate de persoanele aflate în apropiere și transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Românul-femeie a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de angajații Oficiului Federal de Vamă și Securitate a Frontierei, care l-au recunoscut după haine.

Se pare că acesta voia să fugă din țară, în Franța. Capturarea lui a avut loc la punctul de trecere a frontierei Basel-Lysbüchel – Saint Louis.

Poliția locală a interv

enit prompt și a reușit să-l aresteze pe agresor. O investigație amănunțită a fost demarată pentru a stabili motivele exacte ale acestui act de violență și pentru a determina dacă există sau nu alte persoane implicate.

Până acum, nu există nicio explicație pentru motivul vestimentației sale.

După această întâmplare șocantă, comunitatea din Basel s-a arătat profund afectată și îngrijorată de siguranța în oraș. Incidentul a stârnit și discuții aprinse cu privire la nevoia de a spori măsurile de securitate și de prevenție în zonele publice aglomerate.