Reclamă
Reclamă

În fața ambasadei Israelului din Belgrad, un bărbat a tras cu arbaleta într-un ofițer de poliție. Ministrul de Interne al Serbiei a declarat că atacul ar fi fost unul terorist și că au fost arestate mai multe persoane din precauție.

„În jurul orei locale 11.00 (09.00 GMT), un necunoscut (…) a tras cu o arbaletă asupra unui membru al forţelor de ordine care asigura securitatea ambasadei Israelului şi l-a atins la gât,” a declarat ministrul Ivica Dacic.

Poliţistul „a utilizat arma în situaţie de legitimă apărare” împotriva atacatorului, care „a murit în urma rănilor”, a adăugat ministrul de Interne sârb.

Reclamă

Polițistul este acum conștient și se află la spital, iar circumstanțele atacului sunt investigate. La momentul incidentului, ambasada israeliană era închisă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro