Reclamă
Reclamă

Un atac armat a avut loc la o nuntă turcească în nord-estul Franței, soldat cu un mort și cinci răniți. Evenimentul s-a petrecut în orașul Moselle, potrivit unui raport al BBC.

Atacatorii, trei bărbați cu fețele acoperite, erau înarmați cu două puști de asalt și o pușcă de vânătoare. Aceștia au deschis focul asupra unui grup de invitați aflați în exteriorul și holul clădirii Eden Palace. S-au retras rapid la sosirea forțelor de ordine.

Printre victime se numără un bărbat de 30 de ani, care a fost ucis, și alți cinci care au suferit răni. „La unu și un sfert dimineața, un grup de oameni a ieșit afară să fumeze în fața sălii, iar apoi trei bărbați puternic înarmați au deschis focul în direcția lor”, a declarat o sursă din poliție, citată de AFP.

Reclamă

Le Figaro, citând surse din poliție, indică faptul că atacul a avut loc la ora locală 01:15, fiind posibil un „reglaj de conturi între bande binecunoscute din Moselle”.

La momentul incidentului, aproximativ 100 de persoane participau la eveniment. Atacatorii au sosit la locul evenimentului într-o mașină 4×4, conform presei franceze. Autoritățile locale, citate de ziarul Le Republicain Lorrain, investighează dacă vehiculul a venit din Germania sau Luxemburg.

Regiunea de graniță Lorena este cunoscută pentru incidentele violente legate de traficul de droguri, ceea ce ridică suspiciuni suplimentare asupra motivațiilor din spatele acestui atac.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro