Reclamă
Reclamă

Astrid Fodor, reprezentanta Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), își menține funcția de primar al Sibiului, conform rezultatelor numărătorilor paralele efectuate de candidatul independent Alexandru Găvozdea și de PNL.

„Un Sibiu cu cea mai bună calitate a vieţii, un candidat al oamenilor, un Sibiu care să-şi ţină tinerii acasă şi bun cu copiii – propunerile candidatului independent Lucian Alexandru Găzvodea au strâns voturile a mii de sibieni, situându-l pe locul doi la votul pentru Primăria Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă trimis luni către AGERPRES.

Candidatul independent pentru postul de primar al municipiului Sibiu, Alexandru Găvozdea, a felicitat-o pe Astrid Fodor pentru realegerea în funcţia de primar.

Reclamă

„Candidatura mea a demonstrat că viziunea propusă de mine pentru Sibiu rezonează cu foarte mulţi oameni. Îi asigur că voi continua să muncesc să facem mai puternică alternativa pe care o reprezint, să creştem acest suflu nou. Am arătat că onestitatea şi dialogul bat maşinăriile de partid. Pentru mine înseamnă o victorie a oamenilor, a vecinilor, a comunităţii şi vă mulţumesc în adâncul inimii pentru încredere. O felicit pe doamna Astrid Fodor pentru rezultat şi îi doresc un mandat în care să repornească oraşul. Locul doi oferit de voturile sibienilor nu e o surpriză. În urmă cu două săptămâni am făcut public un sondaj care prefigura acest rezultat. A fost singurul sondaj realizat profesionist din toată campania, cu metodologie şi expertiză, iar asta sper să facă limpede pentru toată lumea, că sondajele când sunt profesioniste, sunt instrumente utile şi pentru candidaţi şi pentru votanţi”, a spus Alexandru Găvozdea.

Numărătoarea paralelă a PNL a arătat că Adrian Bibu, candidatul liberal și administratorul public al Consiliului Judeţean, s-a clasat pe locul trei. Bibu a mai pierdut alegerile pentru postul de primar al Sibiului și în urmă cu patru ani, când s-a situat pe locul doi, după Astrid Fodor.

Astrid Fodor continuă, astfel, să fie primarul Sibiului, sprijinit de încrederea locuitorilor, în timp ce Alexandru Găvozdea și Adrian Bibu își mențin pozițiile contestatoare în cadrul peisajului politic local.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro