Astăzi la ora 20:00 începe Survivor România 2022. 

Emisiunea va putea fi urmărită de duminică până marți. Concurenții se vor lupta într-o competiție unde vor fi probe extrem de grele și condițiile de supraviețuire vor fi dificile. Premiul pentru care se vor lupta cei 24 de concurenți este de 100.000 euro.

„Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari.” spun reprezentanții emisiunii.

Social Media

Echipa războinicilor

În această echipă s-au strâns personalități diferite din toate mediile de activitate, care își doresc să îi întreacă pe Faimoși.

Elena Matei – bucătar

Liviu Mihalca – dansator profesionist

Relu Pănescu – antreprenor

Ionuţ Popa – antrenor personal

Alex Delea – barman

Ana Dobrovie – dansatoare

Blaze – vlogger

Angela Forero – medic veterinar

Alexandru Nedelcu – fotbalist

Ştefania Ştefan – online streamer

Alexandra Mucea – manager

Ramona Crăciunescu – curier

Lista faimoșilor

În această echipă sunt unele dintre cele mai cunoscute personalitați din showbizul românesc.

CRBL

Andreea Tonciu

TJ Miles

Otilia Bilionera

Emil Rengle

Xonia

Cătălin Zmărăndescu

Roxana Ciuhulescu

Robert Niţă

Laura Giurcanu

Radu Itu

Elena Chiriac

Premiul este de 100.000 de euro

Concurenții vor da tot ce au mai bun în speranța de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Toți competitorii sunt pregătiți de luptă și să îndure condițiile dificile de trai.

”Așteptările o să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat. S-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a spus prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.