„America Express” turează motoarele pentru noul sezon de la capătul lumii. Mexic, Guatemala și Columbia sunt țările care le vor ridica dificultăți celor nouă echipe. „Drumul Aurului” nu va fi deloc unul simplu, dar concurenții par mai pregătiți ca niciodată pentru aventura vieții lor.

„America Express” promite un sezon plin de surprize. Chiar dacă numele s-a schimbat, regulile rămân același. Cei care au acceptat provocarea vor trebui să supraviețuiască cu un singur dolar pe zi și vor trebui să găsească cazare la localnici. După ce s-a stabilit că Irina Fodor va prezenta și acest sezon, au mai rămas de pus la punct doar echipele.

Și anul acesta, la fel ca în ceilalți ani, echipele respectă anumite tipare. Prieteni, cupluri, mamă și fiică, frați, toate criteriile au fost luate în calcul pentru noul sezon. Așadar, ele sunt echipele de la „America Express”:

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina, au acceptat cu mare drag propunerea. Cătălin este cel de-al doilea Chef care participă la această emisiune, asta după ce Bontea a venit cu marele premiu acasă.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori. Am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a spus Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Așteptarea a luat sfârșit! Cine sunt cele nouă echipe care vor pleca în „America Express”
Instagram

„America Express” are cele mai diversificate echipe

Puya și soția lui, Melinda vor pleca împreună pe „Drumul Aurului”. Cei doi percep asta ca pe cea mai mare aventură din viața lor, iar Puya speră că va mai topi câteva kilograme. Jean Gavril și fratele lui, Dinu vor pleca pentru a-și testa relația și garantează că vor fi adversari de temut pentru colegii lor.

Așa cum s-a speculat demult, Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor porni și ele pe „Drumul Aurului”, alături de Bordea și Nelu Cortea. Bianca Adam și mama ei vor să arate tuturor că nimic nu este mai puternic decât legătura dintre o mamă și fiica ei.

Pufeh, bunul prieten al Alinei Ceușan și al lui Carmen Grebenișan a decis să urmeze exemplul influencerelor. Acesta nu va pleca singur, ci alături de Bruja, jurata de la „One true singer”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache formează și ele o echipă puternică. Cele două sportive sunt antrenate să reziste condițiilor dure, astfel că „America Express” va fi o provocare pentru ele. Echipelor deja menționate li se adaugă și Ovidiu Buta și partenerul său, Joaquin Bonilla.