Astăzi se judecă dosarul prefectului de Constanţa

Publicat: vineri, 21 februarie 2020, 14:32

Pe parcursul zilei de astăzi, Judecătorii Medgidia au misiunea de a rezolva dosarul de arestare al fostului prefect de Constanţa, Ioan Albu, acuzat de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cererea de arestare a fost înaintată de procurorii din Medgidia joi, 20 februarie, iar fostul prefect va fi judecat pentru crimă din cauza producerii unui accident rutier.

”La data de 16 februarie 2020, în jurul orei 19.15, inculpatul Albu Ioan, având o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanța, un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocârlia de Sus către comuna Cobadin, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus și care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.”, spun procurorii de la Medgidia.

După proba etilotest, fostului prefect i-au fost recoltate probe de sânge, iar rezultatele IML arată că Ioan Albu circula cu o alcoolemie de 0.91 g/l alcool pur în sânge.

 

Citește și: