Nicole Cherry este în culmea fericirii! Vedeta împlinește astăzi 23 de ani, iar soțul său a surprins-o de la primele ale zilei cu un cadou. Cu toate că are o vârstă fragedă, artista a devenit mamă pentru prima dată în urm cu doar câteva zile. Viața i s-a schimbat complet alături de partenerul ei de viață, Florin Popa, iar de acum își vor dedica viața micuței lor fiice.

Nicole Cherry împlinește astăzi 23 de ani

Nicole Cherry are tot ce și-ar putea dori de la viață! Este tânără, frumoasă, o mulțime de fani și a reușit să-și întemeieze o familie de la o vârstă fragedă. Venirea pe lume a primului său copil i-a întregit viața, iar acum are toate motivele să fie o femeie fericită și împlinită.

Nicole Cherry împlinește astăzi 23 de ani, iar iubitul ei o tratează așa cum se cuvine de fiecare dată. Alături de o urare, Florin Popa i-a dăruit iubitei sale un buchet de trandafiri roz.

Astăzi este ziua de naștere a lui Nicole Cherry! Câți ani împlinește vedeta și ce cadou i-a oferit iubitul său / FOTO
Instagram

De ce nu a ajuns la altar până cum Nicole Cherry

Fanii se întreabă care este motivul pentru care Nicole Cherry a adus pe lume un copil înainte de a ajunge la altar cu iubitul ei. Se pare că acest lucru nu a fost o prioritate pentru ei. Se gândesc să facă acest lucru, însă Nicole Cherry își dorește să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii pentru a arăta fabulos alături soțul ei.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a dezvăluit Nicole Cherry.