De relația asta nu a știu nimeni! Cu cine s-a iubit Lidia Buble înainte de Răzvan Simion? Ei bine, personajul misterios este chiar Cezar Juratoni, faimosul de la Survivor Romania.

Cezar si Lidia au fost impreuna timp de 4 ani. S-au cunoscut la Deva în copilarie si iubirea lor a crescut odata cu ei. Din păcate, desi urmau să se căsătorească, cei doi s-au despărțit si fiecare a luat-o pe drumul lui.

Potrivit cancan.ro, despartirea Lidiei de Cezar Juratoni s-a petrecut cand nimeni nu se astepta. Sportivul era ocupat cu antrenamente si avea un program de odihna cat se poate de strict. Tanara Lidia Buble voia sa iasa, sa se distreze cu prietenii sau sa asculte muzica. Blondina pierdea noptile in oras, cu prietenele ei, iar Juratoni ramanea acasa si se odihnea. Au urmat mai multe certuri și împăcări, dar cei doi și-au spus adio. S-au dus pe apa sambetei planurile de casatorie, iar verdictul a fost nepotrivire de caracter.

La un an distanta de la despartire, Lidia s-a indragostit de Razvan Simion. Cei doi sunt impreuna si acum, chiar daca au aparut multe zvonuri despre separarea lor.

Cu cine se iubește Cezar Juratoni?

Faimosul de la Survivor Romania este impreuna cu Tatiana din 2019. Cezar planuieste sa isi ceara iubita de sotie imediat ce se va intoarce in tara.
„M-am gandit mult la ea aici. Imi e foarte dor de ea. De aceea, nu am de gand sa mai astept. Cand ma intorc in tara, ii cumpar imediat inelul. Il si vad cum arata. I-l pun pe deget. Ea este femeia vietii mele si vreau sa fim impreuna mereu”, i-a marturisit Cezar Juratoni colegului sau de echipa, Mihai Onicas.