Microbiștii sunt foc și pară pe jucătorul de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a intrat în atenția internauților și a presei cu un gest nu tocmai demn de un fotbalist celebru. După ce a fost titular în meciul câștigat de Manchester United pe terenul lui Sheriff Tiraspol, jucătorul portughez a avut o reacție inexplicabilă față de o fană care își dorea să facă o fotografie cu el. 

Cei din mediul online l-au criticat aspru pe fotbalist

Fapta pe care a săvârșit-o Cristiano Ronaldo înainte de intrarea în tunel, a atras multe antipatii. Astfel, lumea virtuală a fost împărțită în două tabere. Oamenii nu își pot explica de ce fotbalistul nu a vrut să se fotografieze cu doctorița din staff-ul medical, aflată la meci. Nu doar că a refuzat-o pe tânără. Însă, portughezul i-a pus mâna pe braț și și-a continuat drumul spre vestiare, fără să se mai uite în urmă.

Felul în care s-a raportat vedeta la fana sa, a stârnit controverse pe rețelele de socializare. Cei din mediul online au dezbătut masiv subiectul. Mulți dintre ei au ajuns la concluzia că temperamentul său nu este nici măcar la jumătatea lui Lionel Messi.

@sport.md.2021 #chisinau #moldova #tiraspol #ronaldo #cristianoronaldo #manchesterunited #sherifftiraspol #romania #fansronaldo ♬ оригинальный звук – ЗЕНДИ❤️💙


Pe de altă parte, au existat voci care au încercat să îi apere spatele jucătorului. Cei care îl apreciază pe fotbalist au susținut că nu este obligat să se fotografieze cu toți cei aflați pe stadion. Ba chiar au reamintit situații în care vedeta a recurs la gesturi onorabile. Sau, au exemplificat cazuri în care el și-a arătat compasiunea față de cei care îl urmăresc.

„Atitudinea lui Messi va fi mereu incomparabilă”, „Nici măcar nu s-a uitat la ea”. „Nu ești obligat să faci poze cu tot stadionul”, „Asta s-a întâmplat după ce a făcut poze cu toți jucătorii lui Sheriff, ba chiar a luat un copil în autocar, pentru a-i cunoaște pe jucători”, sunt doar câteva dintre sutele de gânduri transmise de internauți.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii