Reclamă
Reclamă

Îngrijorările legate de boli grave precum cancerul sau afecțiunile care necesită chirurgie cu bypass, neurochirurgie sau transplant de organe sunt în creștere în România. O asigurare medicală pentru boli grave, precum Premium Care Abroad de la NN, oferă sprijin pentru diagnostic rapid și tratament personalizat de înaltă precizie în străinătate fără grija banilor.

Asigurarea Premium Care Abroad acoperă cheltuieli medicale de peste 2 milioane de euro, de la diagnosticarea în clinici de top din România până la tratamentul și medicina de înaltă precizie în străinătate. De asemenea, sunt acoperite cheltuieli suplimentare, medicația și îngrijirile necesare la întoarcerea în țară.

„Premium Care Abroad a fost creată pornind de la nevoi reale pe care le vedem în rândul celor care se confruntă cu o boală gravă. În astfel de momente dificile, oamenii se bazează pe serviciile medicale din România, dar știu și că își pot completa planul de tratament în străinătate, bazându-se pe cercetare extinsă în domeniu, tehnologii avansate și medicină de precizie. Asigurarea oferă oamenilor protecție pe întreg parcursul unei boli grave și sprijin medical și financiar rapid ca să poată avea grijă de ce contează cel mai mult: sănătatea”, explică Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață.

Reclamă

Asigurarea medicală privată Premium Care Abroad acoperă patru categorii de boli grave: cancerul, inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ; chirurgia cardiovasculară cu bypass; neurochirurgia și tratamentul tumorilor benigne pe măduva spinării; și transplantul de organe, de măduvă osoasă sau de celule stem din sângele periferic.

Asigurarea se diferențiază prin acoperire extinsă și suport, de la diagnosticarea în România și tratamentul în străinătate până la post-tratament la întoarcerea în țară, cheltuielile fiind acoperite de polița de asigurare NN, majoritatea prin decontare directă. Clienții beneficiază de 15.000 de lei pentru cheltuieli suplimentare, fără să fie nevoie de justificare, inclusiv pentru transport sau cazare în străinătate alături de cineva din familie sau suplinirea unei pierderi temporare de venit. De asemenea, se oferă o sumă de 100 de euro pentru fiecare zi de spitalizare în clinici și spitale din lume.

Fiecare caz este preluat foarte rapid cu Premium Care Abroad, în numai 2 ore lucrătoare de la momentul în care suspiciunea de boală gravă este anunțată la numărul 0219464. Un medic coordonator dedicat este alocat cazului, iar în 24 de ore este programată prima consultație pentru analizarea documentelor și simptomatologiei și pentru indicarea eventualelor investigații suplimentare în vederea diagnosticării rapide.

În cazul unui diagnostic de boală gravă, pacientul beneficiază de asigurarea privată pentru a doua opinie medicală și pentru tratamentul personalizat pentru anumite tipuri de cancer în spitale și clinici de prestigiu din străinătate, cu excepția SUA, Japonia și Elveția, cu cheltuieli acoperite de peste 2 milioane de euro.

Costul pentru asigurarea Premium Care Abroad începe de la 176 de lei pe lună, în funcție de vârstă. Asigurarea poate fi încheiată de orice persoană cu vârsta de la o zi până la 64 de ani, care are rezidență permanentă în România, fără să fie nevoie de evaluare medicală inițială. Oferă protecție până la vârsta de 85 de ani și poate acoperi până la 10 persoane, inclusiv copii, fără a fi nevoie ca părinții să fie asigurați.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro