„Asia Express” se apropie cu pași repezi de marea finală. Mai sunt două zile și telespectatorii vor afla cine sunt campionii acestui sezon. În semifinală, echipa formată din Lidia Buble și Estera au părăsit competiția, urmând ca marea finală să se dea între familia Petre și băieții de la Noaptea Târziu. Având în vedere că acest sezon filmat în pandemie a fost un real succes, nu este exclus ca la anul să avem parte de un nou sezon „Asia Express”.

Fără doar și poate, „Asia Express” este una dintre cele mai provocatoare emisiunii. Nu este deloc ușor să filmezi un astfel de show, iar cei din producție au subliniat asta de fiecare dată. Cum sezonul patru se apropie de final, echipa din spatele competiție se gândește deja la viitoarea aventură. Echipe noi, trasee uimitoare, probe interesante, toate fac parte din rețeta de succes a show-ului difuzat de Antena 1.

Cine a scăpat porumbelul că va merge în „Asia Express”?

Mixul de personalități este principalul element pe care îl vânează echipa de producție atunci când pleacă la drum. Recent, un personaj extrem de cunoscut pe scena mondenă de la noi a afirmat că va participa la „Asia Express”. Este vorba despre TJ Miles, bărbatul care a devenit viral pe TikTok datorită mixului de engleză cu română. TJ a fost invitat la „Window Shopping”, emisiunea de pe PORC TV, prezentată de Bogdan Drăcea. Miles a fost întrebat ce planuri de viitor are și nu a stat prea mult pe gânduri când a oferit răspunsul.

„Asia Express” continuă! Ce vedetă s-a dat de gol că va face parte din sezonul următor?
Youtube

„De abia am început în chestia asta cu media. Like, fii atent! Nici nu puteți să înțelegeți ce o să urmeze! Și nu vreau să zic multe, multe. Nu vreau să intru în detalii, dar o să zic așa, în mare. Televiziune, game shows, „Asia Express”, movies, music. Nu am limite. Sunt aici ca să fac ceva în România.”, a spus TJ Miles.

La cât de glumeț îl știu fanii, este posibil ca TJ să fii spus asta spre amuzamentul tuturor și să nu fie nimic concret. Dacă va fi sau nu pe lista „Asia Express” de anul viitor, rămâne de văzut.