Asia Express de anul acesta este unul dintre cele mai grele sezoane. Pandemia și-a spus cuvântul, iar etapele au fost mai solicitante ca niciodată. Până acum, două dintre echipe au părăsit emisiunea, iar traseul din față se arată mai greu ca niciodată. Ultima etapă din Turcia activat mai mult ca niciodată spiritul de competiție al concurenților, iar Irina i-a demoralizat din prima.

Asia Express a schimbat regulile la început de etapă

Ultima etapă din Turcia și-a pus amprenta asupra concurenților. Cum numărul lor în competiție începe să fie din ce în ce mai mic, competiție devine din ce în ce mai grea. Regulile de la Asia Express se schimbă de la o etapă la asta și nimic nu este exclus. În ultima etapă din Turcia, Irina a hotărât să le spună din prima concurenților ce îi așteaptă. Prezentatoarea le-a arătat celor șase echipe ce piatră se ascunde în cufăr și nu a fost deloc pe placul concurenților.

Ultima etapă din Turcia se va încheia pentru o echipă cu eliminare. Irina a arătat din prima că rubinul va fi piatra echipei ce va ajunge pe ultimul loc la cursa pentru ultima șansă. Asta i-a motivat pe mulți, dar i-a și demoralizat pe alții. Mihai Petre care obișnuia să fie mereu pe primul loc, a ajuns pe locul patru. Dansatorul și soția sa au declarat că nu sunt mulțumiți de locul pe care l-au ocupat, dar se mulțumesc că nu au au ajuns pe ultimul loc.

Cine a jucat amuleta din ultimul stage din Turcia?

În ultima etapă din Turcia din Asia Express, jocul de amuletă a fost unul dintre cele mai interesante. Echipele intrate la joc au fost familia Natanticu și Adriana cu fiica ei. Jocul s-a câștigat la secundă, iar proba nu a fost deloc ușoară. Cele două echipe au mers într-o plantație de nuci și au trebuit să dea dovadă de răbdare și dexteritate. De data asta, amuleta a mers la familia Natanticu și este cea de-a treia din palmaresul lor.