Gina Pistol este o prezență foarte plăcută pe micile ecrane. Foarte talentată în ceea ce face, a cucerit inimile celor de acasă iremediabil. Rolul de prezentatoare TV o prinde foarte bine, aceasta fiind gazda mai multor emisiuni de-a lungul timpului. În prezent, frumoasa blondină este prezentatoare în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. Nu este doar un loc de muncă, pentru că Gina a dezvoltat o relație foarte apropiată cu colegii săi, inclusiv cu chefii este foarte bună prietenă.

O vedem zi de zi pe micile ecrane, o admirăm și o urmărim cu drag. Cu toate acestea, numele ei adevărat nu este ”Gina”, așa cum o știm cu toții, ci buletinul ei spune cu totul altceva. Care să fie numele adevărat al Ginei Pistol?

Gina Pistol se bucură de o carieră bogată în televiziune. Este o femeie împlinită acum din toate puntele de vedere și în aceste momente trăiește la intensitate maximă după ce acum câteva ore a venit pe lume prima ei fetiță, Gina Pistol devenind mamă pentru prima dată. Iubitul ei, Smiley, este alături de ea în orice moment și putem spune că este cu adevărat o femeie foarte norocoasă.

Așa o cheamă pe Gina Pistol în realitate! Puțini sunt cei care știu

 

Gina Pistol, cum o cheamă, de fapt

În buletin, Gina Pistol apare cu un cu totul alt nume. Se pare că blondina a ales o variantă mai scurtă a numelui adevărat pentru ca publicului să-i fie mai ușor să îl rețină, se pare.

Așadar, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că numele adevărat al artistei este Georgeta Pistol. Este născută în anul 1981 și a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 40 de ani. Este dovada vie a faptului că statutul de mamă nu are vârstă și reprezintă un exemplu pentru toate femeile care își doresc un copil, însă consideră că vârsta ar putea fi un obstacol peste care nu pot trece. Locul natal este Roșiorii de Vede, iar perioada în care a fost doar o tânără de 20 de ani nu a fost prea ușoară pentru Gina, fiind nevoită să muncească din greu pentru a se întreține.