Nicole Cherry își așteaptă bebelușul cu sufletul la gură! Entuziasmul vedetei este negreșit. Artista aruncă sume mari pentru confortul bebelușului ei, iar de această dată s-a fotografiat lângă căruț.

Deși are numai 22 de ani, Nicole Cherry este o femeie împlinită. Artista are o relație stabilă și așteaptă venirea primului ei copil. Și-a anunțat sarcina târziu de la aflarea ei, deși în presă existau deja speculații. Alegerea numelui a fost un moment special pentru Nicole, care i-a ales numele bebelușului printr-un vis. Vedeta a visat numele „Anastasia” și a considerat că este un semn.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis” a spus artista după cum declară Elle.ro

Rețele de socializare

„La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat.

La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta.”, a declarat artista într-un interviu conform  Elle.ro

Cât a costat-o pe Nicole Cherry viitorul căruț al copilului?

Nicole Cherry a postat recent o fotografie alături de căruciorul pe care l-a achiziționat pentru fiica ei, Anastasia. Nicole Cherry se afla alături de magazinul de la care l-a achiziționat și a spus câteva cuvinte. Vedeta a declarat pentru postarea de pe instagram că îi place să aibă lucururi diferite, autentice. Nicole Cherry evită să achiziționeze bunuri la fel ca ale tuturor, spunând că-i place ca totul să fie mai diferit. Aceasta vorbește despre detaliile căruciorului pe care l-a ales și spune că este comod și că este mândră de alegerea ei.

Pentru acesta, Nicole Cherry a scos din buzunar suma de 419 euro, adică puțin peste 2.000 de lei, potrivit site-ului de specialitate.

Așa da răsfăț! Cât a plătit Nicole Cherry pentru căruțul de bebeluș. A ales un model cu totul special! FOTO
Cybex Online