Asa ceva…. Sorin Bontea a făcut anunțul! Ce au făcut Scărlătescu și Dumitrescu după ce colegul lor s-a întors din Asia:

Chef Sorin Bontea si Răzvan Fodor  au fost marii castigatori ai sezonului 3 Asia Express, chiar dacă putini le dadeau sanse la inceputul concursului. Acum, Sorin Bontea este gata de o nouă competiție!

Chef Bontea ii va infrunta pe Chef Cătălin Scărlătescu și  Chef Florin Dumitrescu în cadrul unor ediții speciale ale emisiunii Chefi la cutite, numite „Titani la cuțite”! Simpaticul chef le-a transmis și un mesaj virtual rivalilor sai, pe care i-a vazut pentru prima data de la reintoarcerea din Asia:

„Asa a fost cand ne-am revazut 😁
Miercuri si joi, ora 20.00, avem o editie speciala de Chefi la cutite Avem si invitati din Asia, normal.

PS: stiti care e treaba cu statuile? Cine castiga, va avea statuie in platoul emisiunii in sezonul 8 😁”

Titani la cuțite se va desfasura pe parcursul a doua zile si propune o nouă competiție între cei cei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o … statuie. Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuțite pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului.

De data aceasta, nouă chefi celebri din România vor pregăti un preparat, iar chefii vor fi nevoiți ca, după degustare, să încerce să refacă rețeta, cu ajutorul echipei alese.

Sarcina nu va fi una deloc ușoară, căci vorbim despre chefi celebri din România, renumiți pentru faptul că gătesc într-un mod extrem de sofisticat.

Lasă un răspuns

Un veteran de razboi de 99 de ani a dus lupta cu virusul Covid-19 din spirit civic!Bărbatul a strans o suma colosală!

Elena Gheorghe și soțul, probleme în paradis? Ce motive de dispută au cei doi?