Se pare că românii se distrează pe ritmuri de manele și în Grecia, iar oamenii sunt deranjați de această atitudine.

Cu siguranță, Grecia se numără printre cele mai apreciate destinații de vacanță. Tot mai mulți români aleg să se relaxeze, având în vedere prețurile accesibile. Chiar și așa, se pare că oamenii nu au uitat de comportamentul care lasă de dorit. O turistă care se află în Thassos, susține că românii distrug și litoralul grecesc. Iată ce a avut să le reproșeze conaționalilor. 

Ritmuri de manele și în Grecia

O turistă și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea românilor. Femeia susține că, de mai multe zile, oamenii îi terorizează cu manelele ascultate la maximum. Astfel, nu se pot bucura deloc de vacanță. Ba mai mult, turista susține că românii încep să distrugă și litoralul grecesc.

„Probabil că îmi voi lua hate, dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thassos, mai la sud așa… și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindriș și ochelarii ei de soare pe plajă”, a spus o turistă pe grupul de Facebook Forum Thassos. 

Așa ceva mai rar vezi! Turiștii români care își petrec vacanța în Grecia, deranjați de manelele ascultate la maximum
Pixabay

„După ce au terfelit litoralul românesc, acum au venit să-l strice și pe al grecilor”

Aceeași turistă susține că nu se poate relaxa pe insula Thassos, întrucât românii au o atitudine nepotrivită. Aceștia îi deranjează pe ceilalți turiști cu manelele ce se aud din boxele portabile. Se pare că aceștia se comportă la fel de rău, cel puțin, și la restaurantele din jurul insulei, mai susține femeia.

„Cum e cu hăhăială aia de autobază, mămicilor adepte ale parentingului modern care își lasă copii să țipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătura de acasă fără să se gândească că deranjează jumătate de  plajă și tuturor românilor care după ce au terfelit litoralul românesc, acum au venit să-l strice și pe al grecilor. 

Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea, dar dacă eu nu vin să va deranjez cu hard-rock-ul ascultat de mine în căști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă??”, a mai spus turista pe grupul de Facebook.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.