Ministrul Afacerilor Interne (MAI) a publicat, în cursul zilei de miercuri, pe pagina lor oficială de Facebook, povestea tinerei Alexandra. Are doar 22 de ani și poate fi considerată un adevărat erou al zilelor noastre. 

În postarea MAI se povestește că visul tinerei Alexandra este să devină polițist. Face școală și în timpul ei liber ajută oameni necunoscuți fără a cere nimic în schimb.

Povestea tinerei care își dedică viața oamenilor necunoscuți

Povestea tinerei care își dedică viața oamenilor necunoscuți este impresionantă. Alexandra este din Sfântul Gheorghe și la doar 22 de ani are două joburi, ambele în folosul comunității.

„Ea este Alexandra, tânăra care, după turele de serviciu, schimbă uniforma de poliție cu cea de voluntar SMURD. Are 22 de ani și este polițistă la ordine publică, în Sfântu Gheorghe. Acesta a fost visul ei… să devină polițist! Și a reușit, absolvind Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Însă lucrurile nu s-au oprit aici.

Povestea tinerei care își dedică viața oamenilor necunoscuți. Alexandra are 22 de ani
Facebook

Anul trecut, Alexandra a urmat cursurile de prim ajutor din cadrul programului «Salvator din pasiune». Iar de atunci și până acum, a participat la peste 40 de misiuni medicale, fiind parte a echipajului de prim ajutor SMURD al Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe; toate, în timpul ei liber.

Ea este Alexandra, are 22 de ani și, după turele de serviciu de la poliție, fie că sunt ziua sau noaptea, îmbracă uniforma voluntarului din dorința de a ajuta. Ea este Alexandra și, pentru noi, este Omul Zilei! Îți mulțumim pentru cum ai ales să-ți ajuți semenii, necondiționat!”, scrie MAI pe Facebook.