Vlăduța Lupău se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Vocea ei este inconfundabilă, iar fanii o iubesc pentru faptul că de fiecare dată apare în fața lor extrem de sinceră și asumată. Talentul ei i-a adus foarte mulți fani, fiind cunoscută și în alte multe țări.

Pe ea o vedem zi de zi în mediul online sau pe micile ecrane, însă, până acum, imagini cu mama sa nu ne-a fost dat să vedem. Iată că a venit și acest moment, căci frumoasa artistă a postat o fotografie în care apare alături de cea care a adus-o pe lume.

Fanii erau foarte curioși să vadă cum arată mama Vlăduței Lupău și dacă frumusețea este moștenire de familie. Răspunsul este da! Artista are o mamă foarte frumoasă, căreia îi seamănă leit. Fanii vedetei au rămas uimiți să vadă cât de mare este asemănarea între cele două, iar mulți dintre ei au fost de părere că, mai degrabă, ar putea fi surori decât mamă și fiică.

Vlăduța Lupău, imagine de colecție cu mama sa

Vlăduța Lupău a fost înzestrată cu multe calități și atuuri. Pe lângă faptul că are o voce de aur, artista este și de o frumusețe ieșită din comun. O duce foarte bine la capitolul carieră, iar fanii o apreciază la superlativ. În plan personal, frumoasa artistă este la fel de împlinită. Urmează să se căsătorească cu bărbatul visurilor ei și are o familie extrem de iubitoare și care o susține în orice moment al vieții sale.

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține zilnic legătura cu fanii ei. Nu trece o zi fără ca aceasta să nu posteze ceva, însă de data aceasta cântăreața le-a făcut o adevărată surpriză fanilor săi. Artista a publicat o imagine cu mama sa, iar fanii au fost în extaz.

Vladuța Lupău seamănă leit cu mama ei! Fanii au felicitat-o / FOTO

 

„Totuși… La mulți ani, iubită mamă!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.