Oana Radu este celebră, frumoasă, talentată și a dat dovadă de faptul că nimic nu-i poate sta în cale atunci când își dorește să obțină ceva. Cu toții o cunoștem și o apreciem pe artistă, dar nu mulți sunt cei care au avut ocazia să o cunoască pe cea care i-a dat viață. O imagine postată de cântăreață i-au făcut pe fani să se emoționeze de-a dreptul.

Oana Radu este un real fenomen atunci când vine vorba de ambiție și voință. Are un succes imens în plan profesional și pare că viața îi surâde dn ce în ce mai mult de la o vreme. Acum este o femeie căsătorită și pusă la casa ei. Este frumoasă, ambițioasă și reprezintă un exemplu pentru femeile de pretutindeni care au probleme cu greutatea și care nu reușesc să-și găsească motivația să scape de ele.

Oana Radu, imagine emoționantă alături de mama sa

Oana Radu a avut probleme destul de mari cu greutatea acum ceva timp, reușind să scape de un număr considerabil de kilograme, iar acum se bucură de o siluetă de vis, așa cum toate domnișoarele din ziua de astăzi și-ar dori să aibă. Cu toate acestea, una dintre curiozitățile fanilor care a apărut de-a lungul timpului a fost legată de mama vedetei. Cu toții și-au dorit să afle cum arată aceasta. Așa că Oana Radu le-a îndeplinit dorința și a postat o fotografie tocmai de când era ea mică.

Așa arată mama Oanei Radu! Imaginea care i-a emoționat pe fani / FOTO

Oana Radu dă imaginația peste cap oricărui bărbat cu formele pe care a reușit să le obțină. De data aceasta și-a uimit din nou fanii, însă nu, nu este vorba despre o fotografie sexy, așa cum v-ați fi putut aștepta.

Cu ocazia zilei de 8 martie, frumoasa artistă a postat o fotografie din copilărie în care se afla alături de frumoasa sa mamă. Fanii au înțeles acum de la cine a moștenit vedeta carisma și frumusețea.