Gina Pistol este o femeie împlinită pe deplin și fericită la maximum acum. În urmă cu doar două zile a venit pe lume prima sa fetiță, iar proaspeții părinți nu și-au mai putut găsi cuvintele de bucurie. Chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, frumoasa Gina a reușit să ducă la capăt sarcina în cele mai bune condiții și, mai mult decât atât, a reușit să nască pe cale naturală.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când a apărut în viața lor micuța lor fetiță. Pe frumoasa prezentatoare TV o știm de mulți ani. Este prezentă pe micile ecrane de foarte mult timp, însă puțini sunt cei care își mai aduc aminte cum arăta blondina atunci când era doar o puștoaică și nici nu se afla într-o relație cu Smiley.

Gina Pistol, imagini rare din tinerețe

La fel de sexy și atrăgătoare, Gina Pistol întorcea orice privire și punea pe jar orice bărbat încă de pe vremea aceea. Este adevărat că la momentul respectiv nu avea operații estetice, însă, chiar și așa, prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” era foarte frumoasă și feminină.

Este adevărat că avea câteva kilograme în plus atunci, însă și-a reintrat în formă repede. Părul blond a rămas nechimbat, se pare. Doar câteva șuvițe mai rebele îi diferențiază coafura de cea de acum. Aborda, încă de pe atunci, stilul sexy. Era prietenă bună încă de pe atunci cu machiajul care iese în evidență, după cum se poate observa în fotografiile de mai jos.

Așa arăta Gina Pistol în tinerețe! Fanii i-au admirat frumusețea încă de pe atunciAșa arăta Gina Pistol în tinerețe! Fanii i-au admirat frumusețea încă de pe atunci
Așa arăta Gina Pistol în tinerețe! Fanii i-au admirat frumusețea încă de pe atunci

Care este numele advărat al Ginei Pistol?

V-ați întrebat vreodată care este numele adevărat al Ginei Pistol? Cu toții o cunoaștem cu acest nume, însă realitatea este cu totul alta față de cea prezentată. În buletinul prospetei noastre mămici apare numele Georgeta, iar Gina este doar o prescurtare pe care chiar ea și-a atribuit-o pentru ca oamenii să îl poată rețină mai ușor.