Artistul a trecut printr-o experiență care l-a marcat și pe care cu siguranță nu o va uita niciodată

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați cântăreți de muzică populară. Are o carieră de succes, iar în urmă cu mai mulți ani participa la multe turnee care se desfășurau în afara României. 

În urmă cu mai mulți ani, artistul a suferit un accident grav în America. A scăpat ca prin minune, însă un moment l-a marcat pe viață.

Gheorghe Turda: ,,L-am văzut pe Dumnezeu”

Artistul a vorbit despre cumpăna prin care a trecut acum mulți ani în urmă. Acesta a fost pe punctul de a-și pierde viața, dar din fericire a supraviețuit.

În acel moment, cântărețul a avut parte de o experiență de-a dreptul neașteptată. Chipul lui Dumnezeu și al mamei sale i-a apărut.

colaj substantial

„Am avut un pasaj greu prin care am trecut și datorită lui Dumnezeu și Maica Precista am trecut și nu mai vreau să-mi mai amintesc de aceste cumpene care mi-au marcat viața.

Când am ieșit din ghearele morții l-am văzut pe Dumnezeu și chipul mamei mele.”, a măturisit Gheorghe Turda, pentru Antena Stars.

Artistul își amintește cu drag de prietenia pe care a avut-o cu regretatul Ștefan Bănică

Cei doi au fost prieteni buni întreaga viață, iar artistul își amintește cu drag de toate experiențele pe care le-au avut împreună.

,,Am fost cu Ștefan Bănică și în America și în Canada, dar și în țară, în turnee, am colaborat mult împreună, în anii 80.

arhivă

Ștefan era foarte exigent la scenă, voia să fie lumina în anume fel, toată lumea să fie punctuală, respecta publicul, avea glume mai cu perdea.

Totuși, era cel mai comod de lucrat cu el pentru că toți știam ce voia exact, nu ca alții. Ștefan Bănică a jucat și în piesele lui Caragiale, a fost genial. Trebuie să recunosc că era un adevărat profesionist”, a povestit artistul, potrivit ego.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!