Robert Modreanu, un artist tatuator cu o carieră de peste douăzeci de ani, dezvăluie detalii fascinante despre experiențele sale în tatuarea vedetelor. Printre acestea se numără Adrian Cristea, Anamaria Ferenț, Elena Merișoreanu, Raluca Macovei și Nuțu Catamaru. Cu toate acestea, centrul atenției este tatuajul recent făcut pentru impresara de fotbaliști și vedetă media, Anamaria Prodan.

În vara acestui an, Anamaria Prodan (50 de ani) a luat o decizie surprinzătoare și radicală. După doi ani de la divorțul său cu Laurențiu Reghecampf, ea a hotărât să acopere tatuajul cu chipul fostului soț de pe spatele său. Robert Modreanu a fost cel care a primit sarcina de a-și folosi talentul și priceperea pentru a ajuta-o în acest sens.

Reghecampf acoperit de trandafiri și semnificațiile acestora

Robert Modreanu a explicat că a acoperit chipul lui Reghecampf cu trei trandafiri, cu scopul de a reprezenta frumusețea cuplului lor în ciuda dificultăților întâmpinate.

În timpul procesului, el a simțit că există în continuare un sentiment puternic între cei doi, chiar dacă Anamaria părea că își manifestă furia față de divorț. Artistul și-a exprimat dorința ca ei să se împace și a subliniat că această idee a fost întâmpinată inițial cu tăcere,conform Click.ro.

Deși procesul de acoperire a fost efectuat la domiciliul Anei, Modreanu nu s-a putut abține să nu observe încă prezentele fotografii și tablouri cu Anamaria, Reghecampf și copiii lor. El interpretează acest lucru ca o dovadă clară că impresara de fotbaliști încă nutrește sentimente față de fostul său soț.

Anamaria Prodan încă are sentimente pentru fostul soț

Robert Modreanu a avut privilegiul de a tatuat-o pe Anamaria Prodan în alte ocazii. Una dintre creațiile sale anterioare a fost un design ce prezintă o mână care ține o inimă în palmă. Artistul a lăudat personalitatea fascinantă a Anei și a evidențiat faptul că aceasta este o adevărată doamnă. De asemenea, a subliniat că a fost încântat de felul în care îngrijește tatuajul după efectuarea acestuia, considerând că aceasta a avut grijă și de munca sa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste impresionantă, care a rezistat timp de 16 ani, în ciuda zvonurilor despre aventurile acestuia în ultima perioadă a relației lor. În anul 2021, cei doi și-au anunțat oficial divorțul, iar Reghecampf și-a găsit o nouă parteneră în persoana Corinei Caciuc. Această etapă a vieții lor a stârnit multe discuții în presă și a fost subiect de interes pentru mulți fani și cititori ai revistei Click!.