De ceva timp, Ștefan Stan stă tot mai puțin în țara natală. Acesta și-a muta familia în Germania și dă pe acasă tot mai rar. Se pare că partenera acestuia și cele două fetițe s-au mutat de câteva luni. Însă, Ștefan Stan nu s-a desprins de tot de România. Acesta este sigurul din familie care a mai rămas pe plaiurile mioritice datorită carierei sale.

Ștefan Stan se împarte acum între România și Germania. Acesta și soția lui au analizat atent situația și au ajuns la concluzia că mutarea în Germania este de bun augur. Cei doi s-au gândit la viitorul copiilor lor și au vrut să le ofere ceva mai mult. Așa că soția artistul și cele două fetițe locuiesc de ceva timp în Germania.

Ștefan Stan nu a făcut încă mutarea definitivă. Cântărețul nu poate renunța la cariera din România. Deși a rămas oficial în țara, acesta petrece mult timp peste hotare.

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae. Am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.  Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor.”, a declarat Ștefan Stan, potrivit click.ro.

Artistul care a dat România pe Germania! Și-a mutat familia în altă țară. „E mai bine pentru viitorul lor…” Stan

Ștefan Stan, infirmă ipotezele legate de divorț

Separarea de soție și de fetiței i-a făcut pe mulți să creadă că Ștefan Stan se află, de fapt, în pragul unui divorț. Artistul a negat vehement aceste ipoteze și spune că relație merge foarte bine. Acesta trebuie să stea departe de soția sa din cauza criere, însă vizitele în Germania sunt destul de dese.

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit. Dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani. Am concerte, am cariera mea de artist. Eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni. 

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă. Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania.”, a mai spus Ștefan Stan.