Ca și în fiecare an, cei din presa internațională au întocmit un top ai artiștilor cu cele mai mari venituri din perioada anului respectiv. Printre acești artiși se numără rapperul Kanye West, cântăreața americană Taylor Swift și trupa cu cel mai mare succes în muzica rock, Metallica.

Vârful acestui top este deținut de tânăra cântăreață Taylor Swift care în decursul acestui an, prin efortul depus a reușit să strângă aproximatib 180 de miloane de dolari din prezența sa în topurile muzicale, din albumele vândute sau din concertele susținute în diferitele părți ale lumii.

Ea este urmată de celebrul rapper Kanye West care a reușit să strângă din concerte aproximativ 140 de miloane de dolari și de irlandezul Ed Sheeran care a strâns în jur de 110 milioane de dolari.

Aceștia sunt puțini artiști care au reușit să strângă o sumă de bani cu mult mai mare față de cea din anul precedent. Printre artiștii solo se numără și Lady Gaga cu aproximativ 40 de milioane de dolari sau Celine Dion care are o sumă aproximativă cu Lady Gaga.

Tânăra Ariana Grande și Jennifer Lopez au o sumă egală de aproximativ 45 milioane de dolari. Aceștia se declară mulțumiți de evoluția lor de anul trecut.