Celebrul cuplu de cântăreţi de muzică indiană, s-a despărțit după ce Rukmini i-a refuzat lui Krishna, în direct, inelul de logodnă. Cei doi au ajuns să nu se mai suporte și au luat-o pe drumuri separate de atunci.

Dragostea dintre colegii de concerte a dispărut în momentul în care Krishna a cerut-o de soţie pe Rukmini, iar ea l-a refuzat. Cuplul se afla în direct, la o emisiune de maximă audienţă, prezentată de Teo Trandafir. Se pare că surpriza lui Krishna nu a fost deloc plăcută nici pentru Rukmini, nici pentru el.

Cum a pornit povestea de dragoste dintre ei

Artiștii s-au cunoscut în Făltinceni, orașul natal al Rukminei, pe numele ei real Cristina. Tânăra era spectatoare la un concert susținut de Krishna, un mare artist de muzică indiană. Cântărețul a remarcat-o pe frumoasa domnișoară în sală și a contactat-o pentru a se cunoaște mai bine. La scurt timp, i-a propus să-i devină colegă de scenă, deși Cristina era încă minoră.

Din fericire pentru viitorul cuplu de muzicieni, dar și iubiți, părinții Rukminei au acceptat. Colaborarea s-a dovedit un succes și s-a transformat într-o poveste de dragoste. Însă, finalul celor doi nu a fost cel așteptat. Krishna a cerut-o în căsătorie pe Rukmini după 10 ani de relație, dar aceasta l-a refuzat. A încercat să se eschiveze, fiind în direct, dar gesturile feței neîncântate de propunere, au trădat-o.

@generatia.anilor.80.90Răspunde lui @luchilian

♬ sunet original – Gabry

Momentul jenant a rămas în istoria televiziunii

Relația lor de dragoste cât și cea profesională s-a încheiat după refuz. Cristina s-a îndrăgostit de un bărbat vizibil mai tânăr decât Cristinel și are acum și un copil cu acesta. Nici profesional nu mai țin legătura. Frumoasa brunetă nu a mai avut voie din partea colegului ei Krishna să-i cânte melodiile și a dispărut cu timpul din industria muzicală.

Artiștii anilor 2000, cerere în căsătorie în direct! Rukmini i-a refuzat inelul lui Krishna iar Teo Trandafir a fost martorul eșecului! VIDEO
Facebook