Una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară a trecut printr-o experiență foarte urâtă. Totul a fost cu atât mai dezamăgitor și mai supărător cu cât a fost pentru prima dată când a trecut prin așa ceva. Deși a oferit mereu respect și a pus publicul pe primul loc, se pare că artistei nu i s-a răspuns cu aceeași monedă.

Feli a avut parte de una dintre cele mai proaste experiențe din cariera ei. De zeci de ani de când este prezentă pe scenă, artista a avut sute de concerte, însă, la niciunul nu a avut parte de o umilință așa, ca la Mureș. Feli trebuia să urce pe scenă, însă, organizatorii au lăsat mult de dorit și nu s-au comportat deloc așa cum se aștepta vedeta.

Deși și-a respectat programul și a promis că va urca pe scenă la ora stabilită, organizatorii au ales să o ignore, fapt ce a deranjat-o extrem de tare. În ciuda faptului că nu îi stă deloc în fire să își lase baltă publicul și fanii, artista s-a văzut nevoită să își anuleze concertul și a plecat de urgență la București, cu tot cu trupa.

Artistă din România, umilită în județul Mureș. „Niciodată nu mi s-a întâmplat asta! O zi urâtă!” Libertatea

„Nu am fost băgați în seamă”

Ajunsă acasă, Feli a povestit tot ce s-a întâmplat și și-a cerut scuze de la fani. În schimb, a spus că s-a văzut nevoită să facă asta pentru că nu acceptă să fie călcată în picioare, atât timp cât ea a oferit respect și profesionalism.

„Mesaj pentru locuitorii comunei Deda, județul Mureş. Îmi pare extrem de rău că nu am mai urcat pe scenă în seara asta, dar din cauza proastei organizări nu s-a mai ținut concertul.

Eu și trupa mea am fost prezenți atât la probele de sunet, cât și la scenă seara, ne-am respectat obligațiile aşa cum se întâmplă dintotdeauna. Toată ziua, inclusiv seara, NU am fost băgați în seama, ba mai mult, am fost ignorați.

Am aşteptat aproape 1 oră și jumătate să intram pe scenă după „În 5 minute intrați”. Eu am o mare iubire și respect faţă de publicul care vine la concertele mele. Cine a fost vreodată la un concert al meu, știe.”