Reclamă
Reclamă

 Nu toate căsniciile sunt menite să țină, indiferent cât de frumoasă ar părea poveste de dragoste. Asta a învățat pe piele ei și una dintre artistele din România. După doar un an de mariaj, a divorțat în secret. Motivul despărțirii a fost infidelitatea soțului, peste care nu a putut trece.

Sanda Argint, o cunoscută interpretă de muzică populară, a divorțat în secret. Acum, la ceva timp de la despărțire, artista a dat cărțile pe față și a spus cum s-a întâmplat totul. Se pare că poveste de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț a fost una intensă. Cei doi s-au căsătorit rapid, însă nu le-a fost menit să rămână împreună.

La numi un an de la căsătorie, Sanda Argint a decis să pună punct relației. Motivul care a dus la despărțire a fost infidelitatea soțului. Artista a aflat că este înșelată și nu a putut trece peste acest lucru.

„Am divorțat acum un an, să fim sănătoși. Viața merge mai departe, a fost așa ceva de la Dumnezeu. Ne-am cunoscut, am stat doar un an, ne-am căsătorit și am divorțat acum un an. Am avut încredere, a fost o poveste de dragoste frumoasă. Dar eu nu pot să trec peste chestiile astea de a mă trăda. De a mă înșela. Infidelitatea asta nu o pot trece ușor, și când am aflat, am divorțat.”, a declarat Sanda Argint, la Antena Stars.

Reclamă
Artista care a divorțat în secret! A fost înșelată și nu a putut să treacă peste acest lucru
Social media

Cum a aflat că este înșelată?

Sanda Argint a mai mărturisit că deși nu a avut dovezi concrete a simțit infidelitatea partenerului. Artista și-a vocalizat bănuielile, iar în cele din urmă soțul său a confirmat. Deși a fost rănită, Sanda Argint nu are resentimente. S-a bucurat de relație cât a durat, iar acum merge mai departe, fără să se uite în urmă.

„Am bănuit. N-am văzut cu ochii mei, dar mi-a confirmat el. (…) Până la urmă mi-a recunoscut. Atât a fost. A fost o poveste de dragoste, ne-am iubit, dat atât a fost. Am luat tot ce a fost mai frumos și mai bun din relația asta de un an.”, a mai spus artista.

Reclamă
Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro