Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și una dintre cele mai bune voci din industrie.

Ani la rând, acesta a muncit pentru visul lui și nu s-a lăsat până nu a ajuns acolo unde și-a dorit și și-a propus. Acum, cu sute de mii de fani, nu este de mirare că iubitul Alexiei abia mai face față programului.

Mario Fresh se numără printre artiștii care se bucură de un real succes la noi. Fiind prezent de ani buni în industrie, nu este de mirare că proiectele muzicale și concertele vin pe bandă rulantă. Însă, viața de artist nu este deloc ușoară așa cum pare, iar accidentele sunt și ele nelipsite.

Recent, Mario Fresh a trecut printr-un episod destul de dureros după ce s-a accidentat înainte de a urca pe scenă. Din neatenție, artistul s-a împiedicat de scări și s-a lovit atât de tare, încât și-a rupt unghia. Însă, profesionist din fire, Mario nu s-a cramponat deloc în acest detaliu și a continuat spectacolul pe mai departe.

@mariofresh Si ce daca nu mai am unghia mare la picior?! #gopop #blowthisup #mariofresh #sicedaca #foru #singer ♬ Și ce dacă – MarioFresh

Mario Fresh și-a continuat spectacolul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Din nefericire, astfel de accidente sunt din ce în ce mai frecvente în lumea artiștilor, însă, totul este bine când se termină cu bine. Mario nu a mai simțit deloc durerea, mai ales când sute de fani strânși special pentru el au cântat la unison cele mai cunoscute hituri ale lui.

Până acum, 2o23 s-a dovedit a fi un an extraordinar pentru Mario Fresh. Pe plan profesional, artistul nu are de ce să se plângă, însă, știe că mereu este loc de mai bine. Pe plan personal, relația lui cu Alexia Eram este poate mai frumoasă ca la început, iar cei doi se înțeleg de minune.

Deși există presiunea din jur de a se căsători, nici Mario și nici Alexia nu grăbesc acest eveniment, căci consideră că sunt încă tineri pentru a face acest pas.