Maria Georgiana este foarte pretențioasă când vine vorba de iubiți și nu se lasă vrăjită atât de ușor.

Maria Georgiana este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online. Tânăra a început cu pași timzii în acest domeniu, dar a simțit că are un mesaj de transmis. Acum, la mai bine de doi ani de la debutul ei pe TikTok, „Regina OnlyFans” se bucură de un succes nebun.

CITEȘTE ȘI Câți bani câștigă Maria Georgiana pe lună. Mihai Bendeac a rămas mut de uimire

Maria Georgiana nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales pentru generația TikTok. Ceea ce a început ca o joacă pentru ea, s-a transformat într-un loc de muncă cu normă întreagă. Poreclită și „Regina OnlyFans”, Maria a demonstrat tuturor că nu îi pasă de gura lumii și că învârte zeci de mii de dolari pe lună.

Deși fanii ei știu foarte bine cu ce se ocupă, unora le este foarte greu să își imagineze cum reușește să se împartă între atâtea lucruri. Maria Georgiana nu este prezentă doar pe OnlyFans, ci este extrem de activă și pe rețelele sociale. Ba mai mult, acesta s-a dedicat și actoriei și se pare că are timp și de iubit.

Arta cere sacrificii. Cât de greu a fost pentru Maria Georgiana să își găsească un iubit
Social Media

Maria Georgiana se înconjoară cu oameni de calitate

Multă vreme, comunitatea ei din online a crezut că vedeta este singură. Ei bine, adevărul a fost cu totul și cu totul altul. Maria Georgiana abia ce a pus punct unei relații care a durat câțiva ani buni. Chiar dacă despărțirea a fost una dureroasă, Maria nu s-a lăsat doborâtă de tristețe.

Acum, „Regina OnlyFans” are un iubit nou și pare că este mai fericită ca niciodată. Maria Georgiana a recunoscut că nu îi este deloc greu să își găsească partener și nici să-l țină lângă ea. Vedeta caută doar persoane care înțeleg cu ce se ocupă ea și care o acceptă așa cum este.

Momentan, despre noul iubit nu a vrut să vorbească prea mult, mai ales că își dorește ca această relație să fie departe de lumina reflectoarelor. Însă, a vrut să își asigure fanii că este mai liniștită ca niciodată.

@mariia.georgiana♬ original sound – Maria Georgiana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.