Dorian Popa a dus ideea de Crăciun și decorațiuni la un alt nivel.

Dorian Popa a reușit să își uimească fanii și anul acesta. De sărbători, iubitul lui Babs a decis să economisească timp și bani și a renunțat la împodobitul bradului. Partea specială de abia de acum urmează. Vloggerul a apelat la profesioniști și a optat pentru închirierea unui brad timp de trei luni.

Cei care îl urmăresc pe Dorian Popa sunt obișnuiți cu tot felul de lucruri inedite din partea lui. De data asta, Dorian s-a întrecut pe sine și a dus decorațiunile de Crăciun la un alt nivel. Toată lumea știe că vloggerul are un program încărcat și că aleargă în toate părțile. Tocmai de asta, iubitul lui Babs a găsit soluția salvatoare pentru acest Crăciun.

Surprinzător sau nu, Dorian Popa a ales să închirieze un brad. Așa cum era de așteptat, acesta se asortează perfect cu locuința lui și este fix ce și-a dorit. Bradul va sta în casa vloggerului timp de trei luni, iar la finalul acestei perioade va fi returnat așa cum a fost primit. Pentru acest serviciu, Dorian scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1500 de lei.

Aroganță à la Dorian Popa. Vloggerul a optat pentru un brad închiriat. Cât bani scoate din buzunar pentru acest moft
Instagram

De ce a ales Dorian Popa să închirieze un brad

Iubitul lui Babs este recunoscut pentru faptul că nu se uită la bani atunci când vine vorba de mofturi. De data asta, stăpânul lui Cheluțu chiar a găsit foarte util acest serviciu. Mai mult, le-a vorbit și urmăritorilor lui cum funcționează totul, în cazul în care există doritori la el în listă.

„Acesta este un brad pe care eu l-am închiriat. Trebuie să vă spun că sunt foarte pretențios la brad, motiv pentru care nu prea îmi vine să-l las pe mâna altcuiva. Așa că am găsit un sistem prin care dau 1500 de lei, bradul stă la mine trei luni, din decembrie până la sfârșitul lui februarie. După aceea, mă plictisesc de el.

Practic, este închiriat cu acești 1500 de lei. 500 de lei pe lună, nu-mi dau seama dacă este scump sau nu. Cred că este un pic scump, dar cum am gândit-o eu?! În primul rând, în fiecare an îmi iau alt brad. În al doilea rând, nu trebuie să-l depozitez nicăieri. În al treilea rând, îl și face cineva.”, a povestit Dorian Popa într-un vlog.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.