Au plănuit în cele mai mici detalii cea mai importantă zi din viața lor și au avut parte de o nuntă ca-n povești! Artiștii de muzică de petrecere, Armin Nicoară și Claudia Puican, s-au căsătorit civil în Turcia. La eveniment au participat familiile și prietenii apropiați. 

Armin Nicoară și Claudia Puican, primele declarații după ce au devenit soț și soție

Armin Nicoară și Claudia Puican au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, pe o plajă de-a dreptul spectaculoasă din Turcia. Invitații au purtat ținute de culoare albă și au petrecut până dimineața. În cadrul unei emisiuni televizate, Armin Nicoară și Claudia Puican au oferit primele declarații despre evenimentul fastuos.

„Am avut prieteni din toată țara, din Bucovina, de la București, din Ardeal, toată România s-a strâns la nunta noastră. Ne-am dorit să facem dansul mirilor pe stil turcesc, a fost intrarea cu patru tobe, după a început și dansul mirilor pe o melodie balcanică turcească. Mireasa a putut să-și arate formele și să danseze pe ritmuri turcești”,a spus Armin Nicoară.

„A fost minunat, am trăit un vis. Nu ne-a venit să credem că am fost acolo cu atâția prieteni dragi, cu nașii noștri care ne-au făcut o mare bucurie. A fost cununia, că nunta mare care va fi de 1000 și ceva de persoane va fi poate în România, în Grecia, o să vedem”, a conchis și Claudia Puican.

foto: instagram

Cei doi artiști i-au ales drept nași pe Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, cei care nu au știut nimic până în ziua evenimentului.

Sincer vă zic, că am ramas impresionati. Armin si Claudia ne-au luat prin surprindere si ne-au dat o veste foarte maaare! Placerea lor a fost să le fim aläturi in calitate de nasi, dar au tinut secret lucrul acesta!, a spus Georgiana Lobonț pe Instagramul personal.

De ce nu pot avea copii Claudia Puican şi Armin Nicoară

Claudia Puican şi Armin Nicoară vor cu orice preț să aibă copii, însă medicii nu le-au dat vești tocmai bune. Armin Nicoară are diabet de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp.

„Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican.