Armin Nicoară o umilește pe Vlăduța Lupău! Și-a pozat iubita în ipostaze fierbinți! Avem fotografia interzisă cardiacilor:

Armin Nicoară este, acum, implicat într-un scandal fără precedent din cauza bănuielilor cu privire la faptul că ar fi fost, pe ascuns, amantul artistei Vlăduța Lupău chiar dacă, acasă, avea o blondă superbă, cântăreața Claudia Puican.

Relația dintre Armin Nicoară și Claudia Puican este una care, deja, poate fi considerată de durată, cei doi fiind împreună încă din anul 2018. Mai mult decâta tât, saxofonistul Armin Nicoară și cântăreața Claudia Puican au devenit suficient de intimi pentru a relaiza, împreună, fotografii care mai de care mai fierbinți.

Iar anul trecut, în iarnă, Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să meargă într-o vacanță de vis, una în care să se cunoască mai bine și să vadă dacă relația lor poate fi una stabilă. Iar acolo, cei doi și-au făcut, cu adevărat, de cap. ”Claudia este iubita mea, normal că am mers în vacanțe împreună. Și acum suntem la schi împreună, în Austria, ne relaxăm după scandalul în care m-a târât, fără să vreau, Vlăduța”, ne-a spus Armin Nicoară. Mai mult decât atât, Armin Nicoară ne-a mărturisit că el este foarte mândru de felul în care arată iubita lui, motiv pentru care și o pozează adeseori în ipostaze mai mult decât fioerbinți. Iar unele dintre acestea sunt, cu adevărat incendiare, mai ales că frumoasa Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, a renunțat la haine pentru a-i facă plecerea saxofonistului, iar momentul cu pricina a fost imortalizat.

Astfel, ținând două nuci de cocos uriașe în dreptul sânilor impresionanți pe care îi are, Claudia Puican, cu Armin Nicoară în spatele ei, stă într-o poziție mai mult decât provocatoare spre încântarea saxofonistului.

Mai mult decât atât, Armin nicoară recunoaște că, pe lângă faptul mcă are o relație cu Claudia Puican, ea va fi artista cu care va colabora de acum înainte, înlocuind-o definitiv pe Vlăduța Lupău. ”Acum vreau să scot o nelodie de dragoste, de suferință, alături de Claudia. Vreau să anunț încă de pe acum că nu fac nicio aluzie în piesa cu pricina la Vlăduța Lupău, mai ales că, totuțși, o cânt alături de frumoasa mea iubită”, ne-a spus Armin Nicoară.

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva.Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult decât atât, ne-a explicat Armin Nicoară el nu înțelege de ce Vlăduța Luăpău este supărată pe el, mai ales că a fost discret din cale afară. ”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Armin Nicoară despre scandlaul cu Vlăduța Lupău.

Cu toate acestea, ne-a precizat saxofonistul, răbdarea lui nu este… infinită. ”În ultima vreme am mai vorbit cu Vlăduța, dar mai mult pe ceartă, așa”, ne-a explicat Armin Nicoară, recunoscând astfel, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că ține legătura cu artista. Dar, totodată, l-a enervat reacția soțului Vlăduței Lupău după ce acesta i-a postat mesaje pe contul lui de socializare, Armin Nicoară explicând clar că nu acceptă să se bage alții în scandalul cu artista și a precizat că informațiile WOWbiz.ro cu privire la iubita lui, cântăreața Claudia Puican, sunt adevărate. ”Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă… Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța (de fapt, soțul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, n. red.) mi-a comentat pe pagină. I-am șters mesajul pentru că nu am vrut să îi dau apă la moară… Dar el nici nu știe ce s-a întâmplat, poate e ceva ce el nu știe. Eu vin și zic ”nu. Nu, nu”, dar dacă el continuă, atunci… nu știu ce o să zic, poate o să zic și eu ceva”, a mai spus, pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară, sugerând că ar avea suficient de multe de împărtășit despre lucrurile întâmplate în compania artistei Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Virusul ucigaș din China a ajuns și în România! În ce orașe au fost depistate primele cazuri de coronavirus:

Mircea Badea l-a condamnat la moarte pe Oreste