Tânărul artist Armin Nicoară a ajuns în lumina reflectoarelor într-un timp foarte scurt. Celebrul saxofonist face senzaţie atunci când apare cu instrumentul alături de care încinge atmosfera oriunde s-ar afla.

Pentru anul 2020 artistul are planuri mari şi speră la încă un succes răsunător alături de…Vlăduţa Lupău. Cea alături de care a ajuns pe culmile succesului.

„Vreau să scot cât mai multe piese alături de soliștii mei, Fane Bănățeanu, Claudia Puican, Petrică Brundeanu și Ramona Calean. Și nu în ultimul rând, îmi doresc din tot sufletul să mai fac un colaj alături Vlăduța Lupău, care a jucat un rol foarte important în viața mea și sper ca și acest viitor colaj să ajungă la fel de cunoscut ca și ultimul, “Seara asta facem show”, a spus Armin Nicoară, conform gazetamuzicanţilor.ro.

Talentul moştenit de la tatăl său, Petrică Nicoară, i-a venit ca o mănuşă lui Armin. Însă, artistul în vârstă de 24 de ani nu s-a lăsat şi şi-a dorit mai mult. Aşa se face că acum trăieşte în lux şi opulenţă. Munca sa oferindu-i acum roadele.

Armin Nicoară a declarat că încă de la 4 ani s-a îndrăgostit de saxofon, atunci când urmărea munca tatălui său. Dacă la aceea vârstă doar visa să ajungă ca tatăl său, iată că astăzi, visul cel mai mare al artistul a ajuns să devină realitate.

Şi dacă pe plan profesional are planuri mari, pe plan sentimental Armin nu se grăbeşte, deşi are o relaţia extrem de solidă cu artista Claudia Puican. Cei doi fac pereche bună atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în faţa ascultătorilor lor, însă nici vorbă de nuntă.

„Încă nu m-am gândit la un viitor Armin Nicoară junior, încă mai am timp. Momentan vreau să mă axez pe viața de pe plan profesional”, a spus artistul