Armin Nicoară a cântat cu pistolul la cap! ”În secunda doi descărcăm gloanțe în…” Cum a fost posibil una ca asta?!

Armin Nicoară a fost pus într-o situație extremă în cadrul unei cântări. Armin Ncoară a trăit pe pielea lui ceea ce înseamnă să fii talentat, dar și invidiat. Artistul nu are deloc o viață liniștită atunci când merge la evenimente. Unele pot fi chiar periculoase.

Armin Nicioară este tânăr, dar extrem de talentat. Cu toții știm faptul că un om talentat este și foarte invidiat. Se pare că artistul a avut parte de un episod care l-a făcut să se teamă pentru viața lui. În cadrul unui eveniment cu oameni ”bazați”, saxofonistul a cântat cu pistolul la cap.

Colegii de breaslă îl invidiază și-l jignesc fără remușcări

Se pare că Armin nu este deloc agreat de colegii de breaslă. Mai mult decât atât, este jignit în fel și chip pe rețelele de socializare. Se pare că există și o scânteie care a aprins spiritele. Tânărul artist își dorește să creeze o melodie în care cântă cu vocea. Cu toate acestea, Armin este susținut de numărul mare de fani pe care îl are.

„Vreau să scot o melodie, să cânt eu cu vocea. Este pentru prima dată când fac asta, pentru că eu cânt doar cu saxofonul. Aceasta o să fie o melodie pentru toți cei care mă iubesc mai puțin. În ultimul timp, foarte mulți colegi îmi dau mesaje în care îmi înjură familia și primesc foarte multe amenințări din partea lor. Nu aș fi supărat dacă lucrurile astea ar veni de la un oarecare. Dar e vorba de colegii mei de breaslă, din muzică. Există un grup pe Facebook, acolo e un grup de muzicanți.

E nenorocire! Mama a început să plângă atunci când a văzut comentariile de acolo, cum mă jignesc oamenii. Nu ar fi problemă dacă ar fi vorba de oameni normali. Sunt muzicanți pe care îi întâlnesc pe la tot felul de evenimente. Problema lor este că eu am foarte mare reclamă. Sunt deranjați de vizionările mele, dar și de faptul că sunt chemat la multe evenimente, chiar dacă nu au motiv. Eu am muncit pentru a ajunge ceea ce sunt astăzi!”, a spus Armin Nicoară.

”S-a ajuns prea departe cu bârfa și cu răutatea asta”

Tânărul artist a vorbit despre un episod neplăcut din viața lui. Acesta ar fi fost amenințat cu un pistol în cadrul unui eveniment. Se pare că nu doar el are parte de situații periculoase. În aceeași situație este și tatăl lui, Petrică Nicoară. Acestuia i s-a spart mașina tot la o cântare.

„La ultimul eveniment la care am fost, m-a deranjat cineva foarte tare. Chiar acolo unde am cântat melodia cu pistolul. Eram în plin sezon de cântat. Aveam multe evenimente, pe Youtube curgeau vizualizările, a fost și televiziunea. Unul dintre oamenii de la evenimentul respectiv a spus: să nu ne supere pe noi, că în secunda doi descărcăm gloanțe în el, trecem peste el. Nu ne-a picat bine, nici mie, nici tatălui meu. S-a ajuns prea departe cu bârfa și cu răutatea asta! Tatăl meu a pățit și el ceva similar. Era la un eveniment în Maramureș și cineva i-a spart mașina.”, a mai declarat talentatul saxofonist.

Pandemia de coronavirus l-a afectat grav și pe Armin Nicoară

Atât el, cât și iubita lui, Claudia Puican, au ratat zeci de evenimente în această perioadă. Planul profesional a avut de suferit, însă tot răul spre bine, așa cum spune îndrăgitul artist.

„Din cauza acestei pandemii am pierdut extrem de multe evenimente, un număr foarte mare. Este foarte greu pentru noi, deoarece și anul viitor multe date sunt ocupate și nu avem șanse să reprogramăm. Câțiva miri au hotărât să anuleze tot evenimentul pentru că nu mai aveau loc decât peste doi ani. Ce să zic… tot răul spre bine! Eu mă bucur că am luat o pauză pentru că ajunsesem într-o stare de oboseală din care nu-mi mai reveneam.”, a încheiat Armin Nicoară.

Lasă un răspuns

Burger de Alaska Pollock cu crema de spanac și ciabatta

trucuri

10 trucuri psihologice care chiar funcționează și pe care trebuie să le ții minte!