Reclamă
Reclamă

Armata israeliană (IDF) a publicat noi imagini dramatice din timpul operațiunii de salvare și recuperare a ostaticilor răpiți de Hamas pe 7 octombrie anul trecut la festivalul de muzică Nova.

Momentul în care trei din cei patru ostatici recuperați au fost urcați în elicopter a fost filmat din dronă și postat de IDF pe rețelele sociale. În filmare se văd siluetele ostaticilor, fiecare încadrat de câte doi soldați, cum se îndreaptă și se urcă într-un elicopter care îi aștepta pe plajă, cu motorul pornit.

Într-o filmare separată, IDF a prezentat și momentul în care Noa, tânăra de 25 de ani răpită de la festivalul muzical Nova, a fost urcată în elicopter.

Reclamă

Revederea ostaticilor cu familiile lor, după ce au ajuns înapoi acasă, a fost încărcată cu multă emoție.

Militarii israelieni au anunţat sâmbătă că au eliberat patru ostatici în viaţă, care au fost răpiți de teroriștii Hamas anul trecut, pe 7 octombrie, de la festivalul de muzică Nova, și duși în captivitate în Gaza.

Este vorba de trei bărbaţi şi o femeie, răpiţi pe 7 octombrie anul trecut de la festivalul muzical Nova din Israel, organizat în apropiere de granița cu Fâșia Gaza. Ei au fost transportaţi la un spital pentru controale medicale.

La operațiunea specială au luat parte mai multe structuri ale armatei și poliției israeliene, potrivit IDF.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro