Un cetăţean turc, acuzat de uciderea unei femei și abandonarea corpului acesteia pe un câmp din proximitatea autostrăzii București – Pitești, a fost arestat preventiv de Tribunalul Dâmboviţa pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată vineri, bărbatul fiind acuzat că a bătut victima până când aceasta și-a pierdut viața, urmând un conflict legat de bani. Ulterior, autorul a transportat corpul neînsuflețit pe un câmp din Dâmbovița, la ieșirea de pe autostrada A1.

În fața anchetatorilor, suspectul și-a recunoscut fapta, furnizând detalii cu privire la circumstanțele în care a comis-o. Tribunalul a respins solicitarea acestuia, susținută de avocații săi, pentru arest la domiciliu, optând în schimb pentru arestarea preventivă. Investigațiile au scos la iveală dovezi importante în casa bărbatului, printre care pete de sânge corespunzătoare ADN-ului femeii dispărute luna trecută. Identitatea victimei a fost confirmată după efectuarea unei expertize genetice, dat fiind că trupul a fost găsit în stare de descompunere avansată.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa continuă cercetările în acest caz, materialul probator al anchetei incluzând și imagini preluate de la camerele de supraveghere situate în zona descoperirii cadavrului.