Ana Porgras a intrat din nou în atenția oamenilor, după ce au apărut câteva imagini cu un bărbat misterios despre care multă lume a crezut că este iubitul ei, cel căruia îi scria mesajele pe care Zanni le-a citit în seara marii finale de la Surivor. Imediat după ce a văzut ce se scrie despre presupusul ei iubit, fosta gimnastă a luat atitudine și a transmis un mesaj destul de dur.

Ana Porgras, adevărul despre noul ei iubit

Îndrăgita vedeta a explicat că nu are nicio legătură cu persoana respectivă și că nu este noul ei iubit. În plus, se pare că nici mesajele pe care le-a văzut Zanni nu erau trimise de acea persoană și de aceea ea s-a enervat atât de tare și a făcut aceste mărturisiri.

„În urma articolului apărut la dumneavoastră pe site despre mine și “noul meu iubit”, aș vrea tare mult să clarific lucrurile și să vă spun că persoana respectivă, apărută în articolul dumneavoastră nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură, asta în primul rând. În al doilea rând: mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o voi cum că ar fi iubitul meu!”,a zis vedeta, conform wowbiz.ro.

Ea a mai spus că și ceea ce a declarat Zanni, în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat, despre ea nu este adevărat. Nu a existat nicio persoană care să o jignească și nici nu i-a spus aceluia că vrea să mai apară la televizor.

„Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun “că vreau să mai apar și eu la televizor” nu a existat niciodată așa ceva. Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Așa că vă rog din suflet să ștergeți articolul anterior, pentru că nu e fondat și nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste!”,a mai declarat Ana Porgras