Andreea Bănică este o artistă sinceră, care ori de câte ori a fost întrebată despre anumite aspecte din viața sa nu a ezitat să ofere un răspuns. Recent, multă lume a încercat să afle de la ea, în cadrul unor sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, dacă are sau nu silicoane. Unii au crezut că nu va oferi niciodată un răspuns, dar ea nu a evitat în niciun fel această întrebare, pentru că este conștientă că ar fi primit-o în continuare, așa că a decis să lămurească situația o dată pentru totdeauna.

Andreea Bănică, sinceră în ceea ce privește intervențiile estetice

Frumoasa artistă a vorbit, zilele trecute, despre intervenția la nas de care îi era mare frică, dar pe care a fost nevoită să o facă. Nu mai putea să respire corect, având o deviație de sept, și-a făcut curaj, iar pe data de 1 iunie a mers în cabinetul medicului și a rezolvat problema care îi dădea mari bătăi de cap, de peste cinci. Totul a decurs așa cum a sperat, iar acum se simte mai bine ca oricând.

Legat de silicoane, blondina a zis că nu are și că a avut mereu un bust generos, chiar de pe vremea când era doar o adolescentă. Se pare că și soțul ei a apreciat, încă de la bun început, bustul ei generos, după cum le-a povestit chiar ea fanilor săi de pe rețelele sociale. Îndrăgita vedetă este mulțumită de felul în care arată și se mândrește cu trupul ei, ori de câte ori are ocazia.

„Nu. Nu se vede?”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, întrebată fiind dacă și-a pus silicoane.

Are sa nu Andreea Bănică silicoane!? Vedeta le-a spus adevărul internauților

„Nu este un secret faptul că am avut niște sâni frumoși din adolescență. Tot timpul oamenii au spus că aș avea silicoane. Am moștenit sânii frumoși de la mama mea. Am purtat sutiene în timpul sarcinilor și cam atât. Este vorba de genă, nu altceva. Îl poți întreba pe Lucian Mitrea. Poate să îți confirme cum se uita după sânii mei în adolescență”, a mai zis artista.