Andreea Antonescu a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața privată și și-a dorit ca unele detalii să rămână doar pentru ea. Vedeta este de ceva vreme o femeie singură, iar multă lume a început să se întrebe când va fi pregătită ea pentru o nouă relație, dar și cum ar trebui să arate persoana potrivită. Ei bine, invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la PRO TV, fosta concurentă de la Survivor România a dat mai multe detalii despre acest subiect.

Andreea Antonescu a făcut marea dezvăluire

După ce au vorbit despre mai multe aspecte legate de viața sa, Andreea Antonescu a fos întrebată dacă la momentul actual există vreun bărbat în viața sa, iar ea nu s-a putut abține să nu vorbească puțin despre asta, deși nu își dorea inițial. Pentru a lămuri pe toată lumea, cântăreața a afirmat cu mâna pe inimă că nu are un iubit și că încă nu se grăbește în acest sens. Ea se concentrează tot mai mult pe cariera sa, dar și pe creșterea fiicei sale, cea mai importantă persoană din viața sa. De la un bărbat ea are multe pretenții, dar a preferat să se limiteze aici cu declarațiile, considerând că a spus suficiente lucruri.

Odată cu participarea sa la Survivor România, Andreea Antonescu a realizat că este cel mai important să îi aibă alături pe cei dragi ei, pentru că dorul de casă a distrus-o când se afla în Republica Dominicană. Pentru niciunul dintre concurenți nu a fost o experiență ușoară, nici măcar pentru ea care este o femeie puternică.

”Ai iubit?”, a fost întrebată fosta concurentă de la Survivor România.

Are sa nu Andreea Antonescu un nou iubit! Fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut în direct

”Nu! Este cazul să zidic acum pretențiile. Deci am așteptări. Să mi se poată demonstra că s-a făcut ceva cu viața acestuia. Deocamdată nu e nimeni în viața mea”,a venit imediat răspunsul Andreei Antonescu.