Are Emanuel de la Survivor o relație cu Elena Ionescu? Acest lucru se tot întreabă fanii lor încă de când au apărut primele zvonuri despre asta. Elena Ionescu și Emanuel Neagu sunt doi dintre concurenții care au luptat pentru marele premiu în finală. În competiție au dat tot ce este mai bun, dar în realitate nu există rivalitate între cei doi. Mai mult de atât, fanii cred că s-a născut o idilă între cei doi, mai ales că sunt mai multe gesturi care i-au dat de gol. Cei doi artiști nu au confirmat asta, dar admiratorii nu au nevoie de asta.

Reclamă

Are Emanuel de la Survivor sau nu o relație cu Elena Ionescu?

Cei doi concurenți au dat dovadă că sunt puternici pe parcursul competiției. Cei doi au făcut parte din echipe diferite, dar au luptat din greu pentru a câștiga marele premiu Survivor România. Din păcate pentru Emanuel, Elena a fost cea care a câștigat lupta finală și a fost pe cei de acasă; care au votat-o într-un număr atât de mare, încât au făcut-o câștigătoare.

Reclamă

Câștigătoarea concursului a afirmat că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola. Se pare că Elena Ionescu vrea să colaboreze cu ei, pentru că îi apreciază pentru ceea cea fac. A spus despre ei numai lucruri frumoase. Mai mult de atât, pe parcursul competiției, Emanuel a declarat că o place mult. Mama lui Emanuel a avut și ea ceva de zis în această situație.

”Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună”, a declarat câștigătoarea Survivor România.

„Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, a menționat Emanuel.

”Din fața televizorului și cât îl cunosc eu pe Emanuel, mi-am dat seama de apropiere suflească din partea lui. Nu știu în cazul Elenei. Cred totuși că sunt doar prieteni”, a comentat scurt Cristina Neagu.