Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, iar de-a lungul timpului a putut și a dorit să expună în spațiul public numeroase lucruri despre viața ei personală. Ești curios să afli dacă vedeta are sau nu studii superioare? Afli acum!

Andreea Marin este o femeie de succes și nu de ieri, de azi, ci de când este în televiziune. Modestă, muncitoare și cu un suflet uriaș, „zâna” a reușit să intre rapid la sufletele oamenilor. De-a lungul timpului au apărut o mulțime de întrebări cu privire la studiile Andreei. La un moment dat, Mihai Trăistariu a vorbit despre perioada în care a fost coleg cu Andreea Marin, la facultatea de Informatică din Iași. Potrivit acestuia, vedeta nu prea frecventa cursurile. Explicațiile sunt, însă, extrem de relevante. 

Ce a declarat Mihai Trăistariu despre studiile Andreei Marin

Așa cum v-am spus mai sus, chiar dacă vă vine sau nu să credeți, Mihai Trăistariu și Andreea Marin au fost colegi de facultate.

„Am fost coleg cu Andreea Marin la Informatică, la Iaşi. Figuram pe liste ca fiind colegi de an. Numai că ea o luase deja spre televiziune, iar eu spre muzică, aşa că pe la şcoală nu prea mai dădea niciunul din noi. Probabil ea venea doar la examene, sau mai rar după primul an. Eu nu am văzut-o niciodată la şcoală.”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit ziarului Ring.

Are Andreea Marin studii superioare?! Ce vedetă a dat-o de gol pe „Zâna surprizelor” că nu prea dădea pe la școală
colaj substantial

Care este adevărul despre studiile Andreei Marin

În spațiul public nu prea există prea multe informații legate de studiile Andreei Marin. Se pare că „zâna” a fost înscrisă la facultatea de Informatică din Iași, așa cum a declarat și Mihai Trăistariu, însă marea ei pasiune a fost și a rămas chiar și acum, televiziunea.

Potrivit informațiilor din presă, Andreea Marin a mai urmat o mulțime de cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.