Sore a ajuns cunoscută datorită rolului vieții sale din „Pariu cu viața”. Vedeta a ajuns să joace în îndrăgitul serial, după ce a participat la un casting, fără să aibă prea mari așteptări. A studiat actoria și a mers la primul casting care i-a ieșit în cale. Ea nu s-a gândit la vremea aceea la faptul că rolul primit va fi cel care îi va influența cariera în bine mulți ani la rând.

Poate Sore să plângă la comandă?

Ei bine, Sore a învățat multe lucruri pe platourile de filmare și iubea regia, pe care a studiat-o de asemenea în facultate. O iubea atât de tare și încă o face și chiar a ajuns să își regizeze singură videoclipurile, iar fanii adoră de fiecare dată rezultatele finale. Așadar, Sore pare că se pricepe și se vede că iubește ceea ce face. Admiratorilor săi le este dor să o vadă jucând în vreun film sau în vreun serial, precum cel în care au ajuns să o cunoască.

Recent, în ciuda faptului că este o femeie ocupată, ea și-a făcut timp să discute puțin și cu urmăritorii săi de pe Instagram, pe care îi respectă. La un moment dat, un internaut și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă ar mai vrea să joace într-un film sau într-un serial, iar ea i-a răspuns imediat spunându-i că ar accepta, dacă ar fi un rol de impact.

Ceea ce înseamnă că nu este exclus ca în viitorul apropiat să o vedem pe Sore pe micile ecrane, dacă primește o propunere care să îi placă. Același internaut a întrebat-o dacă mai poate plânge la comandă, iar răspunsul ei, probabil, l-a lăsat mască.

Ar mai juca Sore într-un serial precum cel care a făcut-o celebră! Vedeta și-a uimit fanii cu răspunsul său / FOTO

„Da cu un rol de impact. 2. Plânsul la comandă nu cred că există. Eu m-am gândit mereu la lucruri care mă emoționau și le trăiam încă o dată. Așa reușeam să plâng…și cred că așa și transmiți emoția.”, i-a răspuns Sore fanului curios.