Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare a fi unul care nu se va sfârși niciodată, mai ales că din când în când vedetele se mai atacă pe rețelele sociale. Neînțelegerile dintre cele două vedete au început să apară acum câteva luni, când soția lui Alex Ashraf și-a propus să le desființeze pe influencerițele de la noi din țară. Pe lista ei neagră s-a aflat încă de la bun început și fiica lui Petre Roman, despre care a avut numai lucruri rele de zis.

Oana Roman iartă, dar nu uită

Au fost zile în care se lega de aspectul ei fizic, explicându-le fanilor că ea nu a slăbit atât de mult, ci își editează pozele pentru a părea mai slabă decât este în realitate. În plus, a postat o serie de imagini rușionoase cu Oana Roman din trecut, fără să îi pese de consecințe. Fosta soție a lui Marius Elisei a fost pusă într-o lumină proastă de către rivala sa și nu s-a putut abține să nu comenteze și ea câte ceva despre femeia care i-a stricat imaginea, într-un fel sau altul.

Asta nu este tot! Cearta lor s-a mutat de pe internet în tribunal, în momentul în care fiica lui Petre Roman a decis să o dea în judecată pe îndrăgita actriță. Nu a câștigat procesul, iar Zăvo a continuat seria atacurilor la adresa ei și s-a legat în continuare de postările sale de pe rețelele sociale pe care le-a luat la bani mărunți, ori de câte ori a avut ocazia. Un fan a vrut să afle recent chiar de la ea dacă ar accepta să facă un live împreună cu rivala sa, iar răspunsul a fost pe măsura așteptărilor.

 

Ar accepta Oana Roman să stea de vorbă față în fată cu Oana Zăvoranu! Fiica lui Petre Roman a recunoscut / FOTO

„Curioztate: au accepta să vorbești cu Oana Zăvoranu într-un live. Într-un mediul fără scandal și jigniri?”, a venit întrebarea din partea unui internat, în cadrul ultimei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o vedeta.

„Niciodată. Cred că este reciproc”, i-a răspuns Oana Roman fanului său curios, fără să stea prea mult pe gânduri.