Toate datele prezentului duc în opinia liderului PSD spre o posibilă izbucnire al celui de Al Treilea Război Mondial

   Trăim vremuri cu care nu credea nimeni că se va intersecta vreodată. Chiar dacă omenirea a ajuns la un grad ridicat de dezvoltare, totuși „bătaia” pe resurse poate fi un sâmbure de conflict.

De altfel, instabilitatea financiară este și ea rezultatul unor contexte gestionate deficitar.Ipoteza nu o cred doar oamenii simplii ci și politicienii. Marcel Ciolacu a explicat cum vede situația actuală a lumii.

Anunțul este unul înspăimântător

Cu siguranță în urmă cu câteva luni nimeni nu concepea izbucnirea unui război. Deși se conturau scenarii legate de planurile Rusiei, totuși, într-un prezent atât de avansat, cine ar fi văzut măcar ipotetic o generație de tineri cu arma în mână? Rusia a demonstrat că acest lucru e posibil.

Astfel că, Ucraina și Rusia se află astăzi în ziua 219 a războiului. Având ca reper datele actuale, acest conflict este departe de a se încheia. De altfel, pare că în consecințele acestuia se adâncesc și restul statelor. De ce? Răspunsul este cât se poate de simplu. Rusia este un pilon principal pe masa de „șah” al gazelor naturale.

De aici, până la semănarea fricii în rândul cetățenilor Europei a fost un singur pas. Analiștii politici sunt de părere că avem și de ce să ne temem.

Liderul PSD, politicianul Marcel Ciolacu a explicat cât de periculoasă este situația actuală a lumii.

Acesta susține că având la bază mai ales declarațiile liderilor lumii, un lucru este cert: nu am fost niciodată mai aproape de izbucnirea unui conflict mondial.

Dacă analizăm numai declarațiile liderilor acestei lumi se pare că nu am fost niciodată.E o declarație îngrijorătoare. Nu știu dacă face parte dintr-o strategie imediată, dar este evident că Rusia vrea să continue acest război total incorect și nedrept în anul 2022, în Europa.”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

De altfel, liderul PSD găsește salvatoare într-un astfel de caz, apartenența României în NATO.

Acum vedem cât de important este faptul că suntem membri ai Uniunii Europene și NATO„, a mai adăugat acesta.

Contextul actual este unul îngrijorător și pentru alte state membre ale Uniunii Europene.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.