Apariție șocantă la priveghi! Costin Mărculescu s-a stins din viata cu putin inainte sa implineasca 51 de ani. Barbatului i-a placut tot timpul sa fie inconjurat de prieteni, insa a murit singur si uitat de cei carora le-a fost alaturi. Potrivit medicilor legisti, decesul actorului ar fi survenit cu cateva zile inainte de momentul in care a fost gasit. Asadar, mai bine de 3 zile nimeni nu i-a simtit absenta.

Acum, cand Costin Mărculescu s-a stins din viata, prietenii lui au reinceput sa apara. Acestia nu au ezitat sa apara la biserica unde e depus trupul acestuia. Mai ales ca si televiziunile sunt prezente acolo si noteaza fiecare vedete care ii aduce un ultim omagiu actorului. Aseara insa, după ce preotul  a sfintit bucatele si toata lumea s-a asezat la masa, a avut loc o apariție șocantă. Toți cei prezenți la priveghi si-au facut cruce cand au vazut.

Cine și-a facut apariția la priveghiul lui Costin Mărculescu?

Când toți s-au așezat la masa si preotul a terminat rugaciunea de sfiintire a mancarii, o apariție șocantă a intrerupt linistea celor adunati. Un porumbel alb a aparut de nicaieri și s-a așezat pe preparatele pregătite pentru pomenirea lui Costin Mărculescu. Printre cei prezenti la aceasta aparitie s-au numarat si Mara Banica si Oana Roman alaturi de sotul ei. Vedetele au ramas cu gura cascata si toti au fost de parere ca porumbelul este sufletul lui Costin care a vrut sa fie alaturi de prietenii lui.

”E sufletul lui. Eu n-am văzut în viața mea așa ceva. E incredibil”, ”Ăsta e el că nu putea niciodată să stea departe”, sunt marturiile celor care au participat la priveghi despre aceasta apariție șocantă!

Toti cei prezenti au inceput sa scoata telefoanele si sa inregistreze acest moment. Porumbelul a stat minute intregi pe mancarea pregatita de preot, iar apoi a zburat pe icoanele din incapere. Semn divin sau apariție șocantă? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun toti cei prezenti la acest moment. Un lucru e clar! De oriunde s-ar afla, Costin Mărculescu s-ar bucura sa stie ca cei pe care ii considera prieteni au ramas alaturi de el si se ingrijesc de cele necesare pentru inmormantare.