Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Discreți din fire, așa cum prezentatoarea Tv a precizat de mai multe ori, sunt rare momentele în care se afișează împreună sau vorbesc despre relația lor. Aniversarea celor 5 ani de relație a fost o ocazie potrivită pentru a face câteva dezvăluiri. Doar că fanii s-au întrebat imediat dacă prezentatoarea Tv s-a căsătorit. Chiar o fană a dat-o de gol, printr-un comentariu postat pe Instagram. 

Andreea Marin: Nu obișnuim să postăm despre noi

Prezentatoarea Tv nu se numără printre vedetele care să își expună public viața personală, dar aniversarea celor 5 ani de relație a fost un motiv destul de bun. O astfel de apariție nu avea cum să treacă neobservată, așa că fanii le-au urat de bine celor doi. Totuși, postarea Andreei Marin le-a dat de gândit internauților cu privire la o posibilă căsnicie. Chiar o fană de-a prezentatoarei Tv a postat un altfel de mesaj.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin pe Instagram în dreptul fotografiilor.

Prezentatoarea Tv a mărturisit că Adrian Brâncoveanu i-a fost mereu un sprijin, chiar și atunci când relația lor era una la distanță. Andreea Marin preciza atunci că a avut de învățat multe de la partenerul de viață, printre acestea numărându-se și diplomația.

„Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă.

Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt”, preciza Andreea Marin în cadrul unui interviu acordat mai demult.