O tânără care a venit să-i aprindă o lumânare seamănă izbitor de tare cu regretata artistă. Imaginile au luat cu asalt internetul

Moartea Denisei Răducu avea să fie cel mai dureros moment din întreaga industrie muzicală din România. Cântăreața de manele s-a stins din viață în urma unei boli necruțătoare, diagnosticată fiind cu cancer. Eforturile medicilor și al familiei a fost în zadar, încât nimic din ceea ce au încercat nu i-a putut salva viața. Pe data de 23 iulie 2017, inima artistei a încetat să bată. 

Deși au trecut ani de zile de la moartea ei, fanii îi păstrează amintirea vie. Ori de câte ori, oamenii din întreaga lume care au iubit-o și au prețuit, trec pe la mormântul unde frumoasa artistă își doarme somnul de veci. O apariție a creat mare confuzie în rândul fanilor.

Internauții, șocați de tânăra care a venit să-i aprindă o lumânare

Fel și fel de oameni merg săptămânal la mormântul Denisei. De data aceasta însă, o tânără aproape că i-a șocat pe fani. Asemănarea dintre ea și regretata manelistă este atât de mare, iar comentariile apăute au fost pline de intrigă.

colaj substantial

Mădălina seamănă izbitor de tare cu Denisa. Părul, ochii, buzele și vocea sunt aproape identice. O parte dintre internauți au lansat ipoteze precum artista ar fi în viață, însă a stat ascunsă.

„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa”, „Băi, Denisa a murit sau nu?”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Geta Marin: „Noaptea am visat-o…”

Mama regretatei artiste nu se poate împăca cu ideea că și-a pierdut fiica. Femeia îndurerată povestea cum Denisa îi vorbește prin vise.

„O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa.

Și noaptea am visat-o pe Denisa. Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa”.

arhivă presă

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă.

De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna”, a povestit femeia, potrivit taifasuri.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!